facebook tracking
Dotterbolag

B3IT Innovation

Connect
B3IT är ett annorlunda konsultföretag i IT-branschen - för att vi vågar vara det.

Hos oss arbetar specialister som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som vill lite mer med sin karriär än bara lagom och okej, som vill uppskattas för sitt rätta värde och få en inkomst därefter. Konsulter som väljer att arbeta hos Sveriges 3:e bästa arbetsgivare enligt Great Place To Work 2016.

B3IT är ett företag med en idé och en modell som bygger på att de som vill vara vuxna människor ska kunna få vara det. Att utifrån sin egen personlighet få bestämma över kompetens- och karriärutveckling, var och när du arbetar och hur mycket du vill tjäna. Ett sammanhang för socialt kompetenta människor som även vill få utrymme att vara individualister, att få "Göra sin grej".

B3IT står även för balans i livet. Sport och Idrott, wellness, föräldraskap, personliga intressen – allt ska hinnas med och vi på B3IT uppmuntrar varandra till en sund balans i livet. Många har sökt sig till oss för att få en bättre balans mellan sina intressen och att kunna utveckla sin karriär. Människor som vill ta vara på sin tid och göra verklighet av sina ambitioner och drömmar. Vi tror nämligen att man kan göra både och.

Vilka vi är

Hos oss har man typiskt mer än 10 års erfarenhet av systemutveckling. Erfarenhet behöver dock inte bara vara liktydigt med antal år i branschen. För oss handlar erfarenhet främst om att fortsätta utvecklas och att lära sig av tidigare misstag. Att vara konsultmässig och kunna hantera kunder på ett bra sätt är en självklarhet för oss.

Våra medarbetare tar ofta roller som fullstack-utvecklare, frontend/backend-utvecklare, mobilutvecklare, arkitekter, integrationsspecialister, configuration manager och tekniska testare.

För att hålla ihop våra projekt och förvaltningsåtaganden tillhandahåller vi även projektledare, förvaltningsledare, testledare, kravhanterare och releasekoordinatorer.

Vad vi värderar

Vi tror att kompetenta människor dras till varandra och vill jobba med likasinnade i utmanade uppdrag och på B3IT finns riktigt bra förutsättningar för det.

I vår strävan att alltid vara relevanta och ge kunderna bästa möjliga råd ser vi kompetensutveckling som en hygienfaktor och därför väljer konsulterna själva hur de vill vidareutveckla sin kompetens. Vi gillar att se på B3IT som ett företag för vuxna människor.

Kungsbron 2
111 60 Stockholm Vägbeskrivning info@b3it.se +46841014340

Borlänge

Borganäsv. 43
784 33 Borlänge Vägbeskrivning info@b3it.se 070-2707770

Gävle

Teknikparken
80267 Gävle Vägbeskrivning

Göteborg

Norra Hamngatan 18
411 06 Göteborg Vägbeskrivning info@b3it.se 073-315 25 60

Linköping

Teknikringen 8D
583 30 Linköping Vägbeskrivning info@b3it.se 0730-482615

Malmö

Kärleksgatan 2A
211 45 Malmö Vägbeskrivning

Sundsvall

Torggatan 8
852 32 Sundsvall Vägbeskrivning 060-61 43 40

Örebro

Olaigatan 34
70361 Örebro Vägbeskrivning

Jobbar du redan på B3IT?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3it.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor